Dapper Dan

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Dapper Dan

Dapper Dan is opgericht in Sheffield, Engeland in 2011. De mannen waren de minder dan goed haarstyling producten voor mannen zat. Ze hebben hun producten laten ontwikkelen over een periode van 10 jaar. Ontwikkeld door prefessionals in het vakgebied, met een vastbeslotenheid om het best mogelijke product te creëren. 

In 2012 werd het eerste product van Dapper Dan gelanceerd: de Dapper Dan Matt Paste. Diezelfde paste werd als snel het meest veelzijdige product waar de mannen ooit mee hadden gewerkt. Dit succes hebben ze opgevolgd met het lanceren van hun Deluxe Pomade en Matt Clay in 2014. De mannen zijn er nu zeker van dat ze met deze 3 goed zorgvoldig ontwikkelde producten geen styling vereisde zullen tegen komen die ze niet aankunnen.

Matt Paste

Het eerste product wat ze uitbrachten en nog altijd het flagship product. Je zult geen betere en meer veelzijdige matt stylen vinden. Of je nu gaat voor die messy just out of bed look of voor een strakke scheiding, hij doet het allemaal. De Paste is erg sterk maar toch flexibel en is erg makkelijk aan te brengen.

Geur: Vintage cologne

Deluxe Pomade

De perfecte flexibele Pomade voor degene die waarde hechten aan een professionele strakke look, zonder vettigheid en flakiness. Deze Deluxe Pomade van Dapper Dan is een op waterbasis. Toch biedt hij de hold en shine die je krijgt van sommige meer waxachtige pomades bieden. Maar dan is hij wel makkelijk uitwasbaar.

Deluxe Pomade is erg veelzijdig en kan zo gebruikt worden dat hij ook op jouw gekozen stijl aansluit. Gebruik een klein beetje op (handdoek)droog haar voor een natuurlijke shine. Of gebruik simpelweg meer om die authentieke 1930's look te krijgen.

Geur: Vanille en Honing

Matt Clay

Voor een messy look met sterke hold is dit je beste optie. De Dapper Dan Matt Clay biedt een sterke hold en een matte finish. Deze Clay is zacht en makkelijk aan te brengen in je haar. Daarnaast wast hij erg gemakkelijk uit, elke keer weer. Je zult niet snel een betere strong hold mat product vinden. Een klein beetje brengt je al een heel eind, maar voor meer hold en grip is het gewoon een kwestie van wat extra product toevoegen.

Om de Matt Clay wat soepeler in je haar te kunnen aanbrengen is het aan te raden om het op vochtig haar te doen. Een beetje water op je handen om het te mixen met de clay en je kunt het aanbrengen.

Disclaimer: De kleur van de Dapper Dan Matt Clay kan per bestelling verschillen. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en organische ingrediënten.

Geur: Vanille