Reuzel

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Reuzel

Het merk Reuzel is opgericht door Leen en Bertus. Je kent de heren waarschijnlijk wel van hun barbershop in Rotterdam: Schorem haarsnijder en barbier. De mannen zijn begonnen met het knippen van mannenhaar op hun 14e. Uit hun voorliefde voor de klassieke barbier in combinatie met invloeden van Rock 'N Roll heeft de barbershop Schorem doen ontstaan. Schorem is een old school men-only barbershop in het hartje van Rotterdam. Voor een klassieke pompadoer, flattop of wat contour werk ben je bij de oprichters van Reuzel aan het goede adres!

Reuzel is het vet van een varken, wat vroeger vaak werd gebruikt om een lekker vet haarproduct mee te maken. De producten van Reuzel bevatten geen dierlijke vetten, maar de naam is een knipoog naar het verleden. Het woord pomade is een verbastering van het franse woord pomme, wat appel betekend. 

Reuzel Pomade

Je vindt ondertussen al 4 verschillende varianten pomades van Reuzel. Waarvan 2 varianten op olie-basis en 2 op water-basis. Beide hebben een strong hold en een medium hold variant. De pomades van Reuzel op water-basis komen erg dicht bij de prestaties van de olie-basis varianten, wat het de ideale pomades maakt voor starters. Ook de olie-basis varianten zijn goed te gebruiken voor beginners, aangezien ze verrassend makkelijk uit te wassen zijn. Daarnaast geven ze allemaal een goede hold, goede shine en perfecte controlle over je haar. Dat maakt de Reuzel pomades ideaal voor ieder haartype en elke gebruiker.

Reuzel Tonic

Gebruik de Tonic's van Reuzel voor een langdurige en natuurlijk aanvoelende hold. Perfect voor het stylen met de haardroger en het creëren van volume. Deze tonic's zijn geschikt voor ieder haartype en kunnen je de ultieme wet look geven. Dankzij een speciale formule zijn deze tonic's niet vettig, waardoor ze je haar niet zwaarder maken.